Parteneri

parteneri

In doua decenii de activitate, Hidroflor a avut ocazia sa colaboreze cu numerosi producatori de materiale si sa poata testa calitatile produselor in conditii de exploatare reale, in comparatie ce specificatiile tehnice initiale.

Putem afirma ca ne-am construit o retea de furnizori de incredere, cunoscatori ai realitatilor pietei romanesti, cu care putem face fata operativ proiectelor, in termen si conditiile de calitate ireprosabila.

Villas

villas

VILLAS in  tehnologie

Constructiile sunt o batalie perpetuua impotriva apei – in toate formele sale de manifestare. Ca si raspuns la aceasta, de 60 de ani VILLAS dezvolta si produce sisteme profesionale de hidroizolatii bazate pe bitum. Acestea ofera protectie pe termen lung pentru acoperisuri, fundatii, sosele si poduri.

Brandul VILLAS

De atunci incoace, numele Villas este sinonim cu tehnologia inovatoare, perfectionarea continua si, mai ales, solutii izolatoare. Ne asiduram ca produsele noastre sunt intotdeauna un pas inaintea celorlalte si stabilesc noi standarde de calitate pentru membrane, sindrila si adezivi.

VILLAS =  Inovatie

Europa Centrala, cu temperaturi caniculare, apoi ierni geroase si precipitatii intense, a fost un teren fertil pentru produse care sa faca fata tuturor conditiilor. Arhitectii de azi, proprietarii de imobile si investitorii au la dispozitie o gama cuprinzatoare de produse pentru a fundamenta solutiile personalizate. O garantie a standardelor noastre de calitate o reprezinta certificarea ISO 9001:2000, care insoteste toate produsele Villas

 

VENTO - VILLAS

 

vento

 

Partenerul comercial major al marilor producatori de materiale de constructii, Vento-Villas si-a consolidat pozitia de lider regional in distributia de produse industriale. Vento&Villas detine depozite operationale in judetele Maramures, Satu Mare, Salaj, Bihor, Arad, Timis, Alba

SC Vento & Villas srl. 21 Independentei street, 430 071 Baia Mare Tel +40 – 262 - 219 115 Fax +40 – 262 - 219 115 E-mail: office@vento-trading.rowww.vento-trading.ro

 

Bauder

 

bauder

BAUDER Sunt deja aproape 150 de ani de când compania germană Bauder GmbH & Co. KG a început să producă materiale pentru sisteme de acoperiş. Pe lângă fabrica din Stuttgart-Zuffenhausen, compania s-a extins in ultimele 3 decenii, deschizând incă 4 fabrici, echipate cu cele mai moderne tehnologii de producţie. De pe liniile de producţie ale celor 5 fabrici ies produse inovative care sunt în mod constant adaptate noilor standarde tehnologice şi specializate în domeniul sistemelor de acoperiş şarpantă, sistemelor de acoperiş terasă, sistemelor de acoperiş verde (cu vegetaţie), precum şi în domeniul termoizolaţiilor. Astăzi Bauder este una dintre cele mai importante companii în domeniu, realizând hidro- şi termoizolaţii la un înalt standard tehnologic. De exemplu, în Germania, Bauder a devenit al doilea mare manufacturier de membrane bituminoase şi termoizolaţii poliuretanice, iar în Europa, Bauder se situează pe locul trei. Compania are peste 600 de angajaţi devotaţi în a oferi servicii clienţilor săi, dintre care mai mult de 70 sunt calificaţi în a oferi suport tehnic.

STO Romania

 

sto

StoRo este partener unic de vanzari in Romania al firmei germane Sto AG. Produsele de calitate ale acestei firme sunt cunoscute in randurile constructorilor profesionisti, arhitectilor si proiectantilor din intreaga lume.

Convingand prin promptitudinea si seriozitatea serviciilor sale, firma StoRo a fidelizat un numar mare de clienti. In toate domeniile, orientarea catre produse de inalta calitate este directia in care evolueaza atat producatorii cat si consumatorii. Disparitia treptata a produselor de calitate indoielnica este doar o problema de timp.