HIDROIZOLATII - acoperis, terasa, fundatie

Betonul, cel mai important material de constructie al zilelor noastre, trebuie sa reziste in timp la solicitarile importante la care este supus.
Chiar daca proiectarea si executia elementelor din beton se realizeaza corect, exista factori greu de estimat: actiunea apei, fenomenul de inghet, atacurile agentilor chimici si influenta factorilor de mediu ce afecteaza durabilitatea betonului si impotriva carora trebuie luate din timp masuri adecvate.

Un perete de beton expus la actiunea apei, prin efectul natural de capilaritate poate duce pe termen lung la: infiltratii de apa, deteriorari cauzate de ciclurilor inghet-dezghet si de carbonatare precum si la coroziunea armaturilor metalice. Pentru a preveni efectul daunator al apei trebuie gasit un sistem particularizat cat mai eficient de hidroizolare.

 

Terase - blocuri, hale

Blocuri de locuinte, hale industriale, depozite, terase inclinate.... Pentru fiecare solicitare exista un produs adecvat.

Mai multe

Hidroizolarea fundatiilor

Principalul neajuns este legat de faptul ca hidroizolatia fundatiei se face o singura data. Sansele de reparare sau interventie ulterioara sunt aproape nule.

Hidroflor dispune de expertiza si capacitatea derularii lucrarilor de hidroizolare a fundatiilor

Mai multe

Acoperis

Societatea noastra are placerea sa va ofere executia lucrarilor de izolatii intr-o tehnologie occidentala, moderna, care prezinta garantia unor lucrari durabile de calitate

Mai multe