Accesorii

Clientii Hidroflor beneficiaza de lucrari complete si toate aspectele legate de dimensionare, procurare si transport fac parte din pachetul de servicii oferite neconditionat. Accesoriile sunt alese conform cu cerintele lucrarii si doleantele clientului.

Aerisiri

Aerisirile sunt componente care permit ventilarea structurii hidroizolatoare. Ele au canale speciale la partea inferioara ce ajuta la indepartarea vaporilor de sub hidroizolatie si din interiorul termoizolatiei. Se elimina, in acest fel, umflarea hidroizolatiei si se mentin caracteristicile tehnice si functionale ale termoizolatiei.

 

 

Guri de scurgere

Sunt executate dintr-un material plastic special. compatibil cu membranele bituminoase polimerice si se folosesc la racordarea hidroizolatiei la coloanele de scurgere a apelor pluviale. Diametrele utile variaza intre 60 si 120 mm, in functie de infrastructura existenta.

 

 

 

Glafuri

Confectionate din tabla zincata sau din aluminiu, glafurile sunt componentele care impiedica apa si umezeala sa degradeze peretii exteriori ai imobilului. Se monteaza asamblate pe conturul exterior al zidului (atic) si se rigidizeaza prin fixare cu bolturi.

Specialistii Hidroflor sunt in masura sa execute dimensiuni si configuratii strict bazate pe masurari luate din teren, pentru fiecare lucrare in parte.

 

 

Parafrunzare

Sunt filtre speciale din plasa de plastic sau metal zincat care previn infundarea coloanelor de scurgere si permit apei sa se scurga corespunzator chiar atunci cand debitele sunt mari si antreneaza in curgere corpuri care ar putea obtura coloana pluvio (noroi, resturi vegetale, etc).

d=80mm / d=100mm, h=100 - 240mm.

 

 

 

 


 

 

 

 

Noutativersiunea romanaenglish version

 

Acoperisul verde

Mai racoros, mai sanatos, mai eficient. - o gradina pe acoperisul tau - solutiile GreenRoof de la Villas... detalii

 


February 5th, 2010

Divizia constructii
Urmare fireasca a dezvoltarii companiei, nou-infiintata divizie de constructii pune la indemana clientilor servicii integrate... detalii
February 5th, 2010

Consultanta gratuita
Intreaga experienta acumulata in 20 de ani de activitate, va sta la dispozitie. Pentru orice fel de intrebari, evaluari ... detalii

Aprilie 9, 2010